Diensten.

Fotowerk. & Creative.

Fotowerk.


Casting.

Iedere casting is weer anders. De een is in de buurt, voor de ander kom ik met de trein. Daarom, om een goed oordeel te kunnen geven, zou ik het leuk vinden om even contact te hebben. Stuur mij een mail, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie!

Stem.

Een jongensstem nodig voor jouw project? Met verschillende tips en tricks van professionals kan ik een stem leveren voor elk project. Opgenomen met een professionele microfoon en daarna gemixt én schoongemaakt. binnen 1-3 werkdagen heb jij wat jouw project afmaakt.

Jouw project upgraden? Neem dan contact met mij op.

Creative.


Camera.

Iedere shoot is weer anders. De een is in de buurt, voor de ander kom ik met de trein. Daarom, om een goed oordeel te kunnen geven, zou ik het leuk vinden om even contact te hebben. Stuur mij een mail, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie!

Jouw project beginnen? Neem dan contact met mij op.

Drone.

Een drone kan worden gebruikt voor 1001 verschillende doeleinden. Het bekijken van daken, het filmen van landschappen, huizen, mensen. Dronevliegen is niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig heb ik al jaren ervaring, dus voor mij is het wél een fluitje van een cent. Daarbij komt nog de factor dat een drone maar 20 minuten op 1 batterij in de lucht kan blijven hangen, dus tijd speelt ook een grote rol. Daarom, om een goed beeld te kunnen geven van mijn capaciteiten én om het perfecte eindresultaat te bereiken, is het het handigst om een mail te sturen. Op die manier kan ik ook een reële prijsindicatie maken.

Jouw project upgraden? Neem dan contact met mij op.

Montage.

Bij montage geldt hetzelfde als voor camera en drone. Iedere video is uniek, en wordt dus, voor een ander doeleind gebruikt. Er zijn korte video's als advertentie , iets langere voor sociale media, nog wat langere voor events en bedrijfsfilms en natuurlijk alles wat daar tussenin zit. De ene video heeft geanimeerde grafische vormgeving, de ander een simpel logo. Wat jouw project ook is, ik kan jou helpen. Stuur mij een mail voor een accurate prijsindicatie. Jouw project afmaken? Neem dan contact met mij op.

Extra.

Een goede voice-over wordt ingesproken door middel van een vooraf bedachte tekst. Omdat iedere tekst anders is én iedere video bij een bepaald genre hoort, is het het beste om mij een mail te sturen met alle details. Op die manier kan ik de bijpassende stemacteur uitkiezen en natuurlijk ook de meest accurate prijsindicatie geven.


Jouw project afmaken? Neem dan contact met mij op.